שאלה
שלום רב, ייש לי כמה שאלות:
א. אפשר לאכול ברוקולי קפוא שכתוב עליו שהוא כשר? של סנפרוסט למשל?
ב. אפשר לאכול שיבולת שועל מאריזת פח או שצריך לבדוק אותה?
ג. איך בודקים קינואה מחקרים?
אני אשמח אם תענו לי תשובה ע"פ דעת המקילים, כי ההורים שלי אמרו שאלה דברים חשובים לבריאות.
אהבתם? עוד תכנים בלעדיים באפליקציה של כיפה. הורידו עכשיו
תשובה
שלום וברכה
א. אנו ממליצים לרכוש מחברת גלאט פרוסט או נצר למהדרין, או קפואים כהכלכה עם כשרות העדה החרדית - שנבדקו ונמצאו נקיים מחרקים. את שאר חברות הקפואים אנו ממליצים לשטוף בזרם מים לפני השימוש.
ב. לדעת הרב וייא אין צורך לבדוק אותם.
ג. קינואה מפזרים על משטח ובוררים ובודקים שאין בין הגרעינים חרקים