שינויים בעולם התקשורת: הצעד של ערוץ 14 נגד עמית סגל

אחרי חמש שנות סיקור של המערכת הפוליטית, ערוץ 14 ממנה ראש דסק פוליטי לקראת מערכת הבחירות שצפויה בשנה הקרובה. מולו בערוץ 12: הפרשנים הפוליטים עמית סגל ודפנה ליאל

חדשות כיפה חדשות כיפה 11/02/26 16:32 כד בשבט התשפו

שינויים בעולם התקשורת: הצעד של ערוץ 14 נגד עמית סגל
עמית סגל, ערוץ 14, צילום: Yonatan Sindel,Flash90, Chaim Goldberg/Flash90, canva

אחרי חמש שנים של סיקור אינטנסיבי של המערכת הפוליטית, הכתב מוטי קסטל מקבל קידום בערוץ 14. השבוע הודיעו בערוץ על ההחלטה למנות את קסטל לראש הדסק הפוליטי של מערכת החדשות, מהלך שנועד לשדרג ולהרחיב את הסיקור של התחום בתוך הערוץ בעיקר לקראת מערכת הבחירות שצפויה להיערך כבר בשנה הנוכחית.

מוטי קסטל מונה לראש הדסק הפוליטי של ערוץ 14 - מול עמית סגל בערוץ 12

מוטי קסטל, ערוץ 14;

מוטי קסטל, ערוץ 14;, צילום: תומר שלום סטודיו תומאס שלום

מי שמסקרים את התחום הפוליטי בערוץ המתחרה, ערוץ 12, אלו הפרשנים עמית סגל ודפנה ליאל. עם כניסתו לתפקיד של קסטל יצטרך להתמודד מולם על הסיפורים הכי חשובים והכי מעניינים מהכנסת. קסטל שיתף את הבשורה ברשת החברתית וכתב: "תודה רבה רבה. בשם השם נעשה ונצליח!". כזכור, רק לאחרונה מונה העיתונאי מתי טוכפלד, בעל 20 שנות ניסיון בתחום, לראש הדסק הפוליטי של אתר C14.