לאחר יותר משנת הרצה, בערוץ i24news החליטו להיפרד מהשם המסורבל והערב (ג') הופיעו שידורי הערוץ לראשונה עם לוגו חדש - הספרה 15. כעת הלוגו יתחלף ויציג גם את הספרה וגם את שם הערוץ. בכך i24news מיישרים קו עם המתחרים שמזוהים עם ספרות האפיקים בהם הם משודרים: ערוץ 12, ערוץ 13, ערוץ 14, וכאן 11.
הלוגו החדש צילום: צילום מסך
ההתרחבות של i24NEWS
כזכור, בחודש שעבר דיווחנו כי מגמת ההתרחבות של ערוץ i24NEWS נמשכת, כאשר בכירה נוספת עזבה את ערוץ 13 ועשתה את דרכה אל מערכת התכנית "מדד גלבוע". גילי ברוש, שהייתה אחת העורכות הבכירות בחדשות 13 ועמדה מאחורי כמה מתכניות האקטואליה המובילות בישראל, הצטרפה לערוץ 15.
ברוש עזבה את חברת החדשות של ערוץ 13 אחרי שנתיים בהן ערכה את מהדורת השבת והייתה אחת העורכות של המהדורה המרכזית. לאורך השנים ערכה תוכניות מובילות, בהן "שישי" עם אילה חסון בחדשות 10, "חשיפה" עם חיים אתגר בקשת 12, תוכנית הבוקר של קשת 12 ועוד. ברוש מצטרפת לערוץ החדשות i24NEWS ותערוך את התוכנית של ניב גלבוע, "מדד גלבוע" (ראשון-חמישי, 18:00, ערוץ 15 בשלט), תוכנית האקטואליה, הכלכלה והצרכנות של הערוץ.