קורקינט חשמלי

חדשות כיפה הרב אבירם חריב 25/05/24 23:10 יז באייר התשפד

שאלה

שלום הרב אני ישמח לשאול אותך שאלה בקשר לקורקינט חשמלי אני כבר עובד תקופה כל החופשים בשביל לחסוך לקנות מכספי ככה יוכל להגיע בזמן לישיבה תיכונית לעזור בקניות וכמובן בשביל שהוריי יפסיקו להסיע אותי ממקום למקום וגם בשביל לבלות אם חבריי בשעות הפנאי במקום להיות במסך אבל אימי חוששת ואמרה מה שהרב יגיד וכמובן שאני לקחתי על עצמי לנסוע על המדרכה ואם קסדה וגילי הוא 15.5 תודה רבה הרב

תשובה

שלום רב,

הרב אינו מחליט עבורך אם לרכוש או לא .

אתה צריך להבין את הסיכון שיש בזה לדעת שאתה אכן אחראי מספיק .

לכן אני מחזיר אותך לשיחה עם ההורים ותקבלו יחד החלטה שקולה ונכונה עבורך.

החלטות טובות.