האם יש תיקון לבתולין?

הרב גלעד שטראוס הרב גלעד שטראוס 11/03/24 18:50 א באדר ב'

שאלה

שלום וברכה

השאלה שלי קשורה במיקרו ובגם במקארו. אני חוזר בתשובה ואני ובת זוגתי הראשונה (גיל 18) איבדנו את הבתולין שלנו. כיום אנחנו לא ביחד.

היום אני מבין שכאשר אישה מאבדת את הבתולין שלה היא כאילו כורתת ברית עם בועלה והאנרגיה שלו נכתמת לה בנפש.

זה נשמע שגם הבועל מחובר אליה בעולם הרוחני.

השאלה היא - מה התיקון לכך? תשובה, זה ברור

אבל מה צריך לעשות על מנת לתקו?

ניתקלתי בתשובה הזו של הרב שמואל אליהו, תשובה שנכתבה מזה הרבה שנים

https://www.kipa.co.il/%D7%A9%D7%90%D7%9C-%D7%90%D7%AA-%D7%94%D7%A8%D7%91/%d7%97%d7%a9%d7%99%d7%91%d7%95%d7%aa-%d7%a9%d7%9c-%d7%91%d7%aa%d7%95%d7%9c%d7%99%d7%9f-%d7%9c%d7%97%d7%aa%d7%a0%d7%99%d7%9d-%d7%95%d7%9b%d7%9c%d7%95%d7%aa-%d7%91%d7%9c%d7%91%d7%93/

והוא כותב כאן שיש תיקון אחד לזה - וזה מוות ולידה מחדש.

אני מוכן לעבור תיקון מהסוג הזה ואני ממש מקווה שיש לנשים תיקון לזה גם כן, כי הדור הזה מלא בפריצות מהסוג הזה

אבל מה יקרה לאישה אשר תרצה לחזור בתשובה? לא יהיה לזה תיקון? תמיד עמוק בתת המודע שלה היא תראה לפניה את הגבר הראשון בגלל החותם?

אם כך אז וודאי שתעבור האנרגיה הזו גם לילדיה והם יסבלו מזה גם כן

שאלה שמטרידה אותי מאוד. הייתי שמח אם תוכל לענות לי על כך ואולי לכוון אותי למקורות על איזה תיקון התכוון הרב שמואל אליהו

או לתיקון אחר שאתה מכיר

תשובה

בס"ד

שלום רב,

לא הבנת את הרב ש.אליהו הוא לא אומר שצריך למות. בשום אופן לא!!!!

הוא אומר שצריך להוולד מחדש - כלומר לעשות תשובה כל כך גדולה שאתה הופך להיות אדם אחר ממה שהיית. אתה מעצב לעצמך אישיות חדשה שמנותקת לגמרי מכישלון העבר.

אינך צריך להיות כל כך מוטרד מפני שיש המון גברים ונשים (שומרי תורה ומצוות שהקשר הראשון שלהם בברית נישואים) היה עם אחד (או אחת) ולאחר מכן הם התגרשו או התאלמנו והצליחו מצוין בנישואים שניים.