תפילה על הפרנסה

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 25/01/24 20:10 טו בשבט התשפד

שאלה

שלום כבוד הרב, עד עכשיו לבעלי היתה עבודה מסודרת ומצוינת, ומעכשיו הוא צריך למצוא עבודה חדשה אחרת, קשה לנו המצב הזה ואנחנו לא רגועים, יש לנו 3 ילדים קטנים, והוצאות רבות.

האם הרב יכול לסדר לנו אדם צדיק שיתפלל עבורנו 30 או 40 יום בכותל? או אחרת?תמורת תשלום כמובן. ואם לרב יש דרך אחרת או עצה אחרת מוכנים לשמוע, תודה רבה. כבוד הרב.

תשובה

שלום וברכה

אני לא מכיר מי שמסוגל להתפלל עבור אדם אחר.

המסורת שממנה אני בא אומרת שכאשר אדם נמצא במצוקה - המתפלל הטוב ביותר עבורו הוא...הוא עצמו.

ועל כן, אני מציע כי תעמדו אתם ביחד מול ריבונו של עולם, תפרשו את מצוקתכם, תבקשו את בקשתכם, תקבלו על עצמכם דבר מה, וזו הדרך הנכונה ביותר כדי לבקש מריבונו של עולם.

זה יותר אמיתי ונכון.

בברכת פרנסה והצלחה