אגרוף

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 21/01/24 19:28 יא בשבט התשפד

שאלה

היי אני בת ואני מתאגרפת אך אח שלי לא בטוח שמותר לבנות להתאגרף על פי התורה זה מותר?

תשובה

בס"ד

שלום וברכה

הלכתית הדבר מותר, אגרוף בין בת לבת. אלא שלמרות ההלכה יש את הנראות והסביבה שאיננה רגילה בדברים אלו, וכל דבר שמחוץ לרגילות גורם לאחרים להרים גבה ותשומת לב, למרות שאינך עושה דבר כנגד ההלכה בכו"א לא ראוי כל כך לעשות זאת. אבל אם את מרגישה צורך גדול ויכולת לקדש שם שמים בכך, לכי בדרכך זו.

בברכת התורה והארץ

יהודה הלוי עמיחי

מכון התורה והארץ