סרטון

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 16/10/23 17:20 א בחשון התשפד

שאלה

שלום,

אם יש סרטון למשל ביוטיוב, שמישהו העלה אותו בשביל שיורידו אותו, ואני רוצה להוריד אותו אבל בשביל להוריד משהו ביוטיוב צריך לשלם ליוטיוב, יש אתר שאם אני מעתיק את הקישור אליו זה יוריד לי את הסרטון, האם מותר לי להשתמש באתר? כי הרי הוא רוצה שאנשים יורידו את הסרטון.

תודה רבה

תשובה

בס"ד

שלום וברכה

אינני יודע מה חברת יוטיוב בתוך הדבר, אם יש לה אחיזה (פלטפורמה) היא יכולה לדרוש כסף ואין לגנוב ממנה, אם היא לא דורשת כסף על השרות אין חובה.

בברכת התורה והארץ

יהודה הלוי עמיחי

מכון התורה והארץ