זוגיות

חדשות כיפה הרב דוד לוי 03/01/24 00:20 כב בטבת התשפד

שאלה

היי

אני יוצאת עם מישהו כבר תקופה וב"ה הולך מצוין.

מבחינה פנימית הוא מדויק לי ברמות הכי גבוהות שיש חוץ מזה שהוא עובד ה וצדיק עם מידות טובות מאוד מאוד.

אבל מבחינה חיצונית זה הפוך הוא לא מסוג האנשים שהייתי יוצאת איתם או רוצה בהם ויש גם דברים שממש מפריעים לי.

אני מרגישה שעכשיו כשהקשר מתחזק ועובר לשלב יותר רציני המחסום הזה מולו נהיה יותר ויותר נוכח.

עיקר הדברים שמפריעים לי הם כאלה שאפשר לשנות.. לבוש, ריח גוף וכו.. עם השאר אפשר להסתדר ואפילו לאהוב.

השאלה היא מה נכון לעשות עם זה, לפתוח מולו את הקושי שלי - אני מפחדת שיפגע או שלא יבין.. להמשיך ככה - אני מפחדת להתקדם איתו בידיעה ובהרגשה שהמחסום הזה קיים, ולהפרד אני ממש לא רוצה כי כמו שכתבתי יש בנינו משהו מאוד מאוד טוב ונכון

אשמח לעצה טובה:)

תשובה

שלום לך,

אם אתם חושבים להתחתן - את צריכה לדבר איתו על כך באופן גלוי.

יחד עם זאת תביאי בחשבון שהסיכוי שיצליח להשתנות ויתמיד בכך הוא נמוך.

בס"ה אלו פרטים קטנים לעומת מכלול דברים מתאים ומוצלח.

בהצלחה לחתונה קרובה כיון שהשאלה היא ממזמן, אני מקווה שבינתיים כבר התחתנתם

אני מתנצל שרק כעת אני עונה - בחול המועד אני משתדל שלא לכתוב ומאז אני עדין במילואים

בברכה דוד לוי