חלמתי על גאולה , חזרה בתשובה

חדשות כיפה הרב יוסף אלנקווה 24/09/23 10:13 ט בתשרי התשפד

שאלה

שלום.

חלמתי שבורא עולם בא לי בחלום ואמר לי להתחיל להתעורר ולחזור בתשובה מהר כי יש לי יעוד שקשור למשיח . חייב לציין שמאז תחילת הקורונה קיבלתי מסרים להתחזק כמה שאפשר וגם כל מיני תחושות שלא הרגשתי אפעם לקחתי על עצמי לחזור לדרך הישר ולתקן את כל אשר עשיתי והיו ירידות ועליות והחלום בא לי כשניחלשתי וסתיתי מהדרך . היה לי עוד חלום שאני נמצא הגאולה ומאחוריי כל עם ישראל ואני עומד על הר ואני מסתכל לכיוון כל הרוע שיש בעולם ואני מרגיש שאנחנו יוצאים למלחמה נגד כל מה שרע בעולם הזה . והיה לי גם חיזיון לפני חצי שנה בערך שכבתי במיטה ולא נרדמתי עצמתי עיניים ופשוט ראיתי כמו סרט מהיר כזה כמו פלאשבק ולא הייתי רדום ראיתי שתי עיניים גדולות ומסביבם עננים שחורים וראיתי שהכל נהיה אפור ואדום וראיתי שהם מסתכלות למטה בכעס ... אשמח לפירוש תודה רבה

תשובה

שלום לך

היינו כחולמים.

בכל יום ויום הקדוש ברוך הוא קורא לכולנו בהקיץ ואומר לנו

שובו אלי ואשובה אליכם

ואפילו אם אנו שובבים הוא מכריז ואומר בגלוי

שובו בנים שובבים.

כמובן שעלינו להקשיב לבת קול המכריזה ואומרת לנו

עשו רצון בוראכם.

אם חלמת והדבר מזרז אותך אדרבה קום ועשה מעשה

ותתחזק בקבלת התשובה

בדרך התורה והמצוה.

וברוך השם אנו כבר מתקרבים לגאולה השלימה ומתפללים

שהיום אם בקולו תשמעו.

ונזכה לגאולה שלימה

ולביאת משיח צדקנו.

ויהי רצון שנכתב ונחתם בספרן של צדיקים וחסידים לאלתר לחיים טובים ולשלום אמן.