עתיד בזוגיות

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 15/06/23 22:43 כו בסיון התשפג

שאלה

שלום הרב!

אני נמצא בזוגיות ואנחנו מתכוונים להתחתן.

אני משרת כרגע בקבע בצבא ומשתחרר בקרוב, ואני לא מוצא עדיין תחום שמעסיק אותי כפרנסה לעתיד, המחשבה על הפרנסה מעט מפחידה אותי ויש לי חשש שאולי לא אצליח להביא את חלקי בפרנסת הבית והילדים בעז״ה.

אשמח לקבל עצה או דרך בה אצליח להסיט את המחשבה הזאת.

תודה רבה!

תשובה

בס"ד

שלום וברכה

תשב עם רעייתך לעתיד, תעלו את הנושא לדיון ותבררו אותו היטב, אפשר ללכת למבחני הדסה שיגלו לך מה התחום המתאים לך. וביחד תלכו לדרך חדשה וטובה, וכך תבנו בית נאמן בישראל.

שבת שלום

יהודה הלוי עמיחי

מכון התורה והארץ