אבא שלי בא בחלום של אחי

חדשות כיפה הרב יוסף אלנקווה 19/01/23 10:30 כו בטבת התשפג

שאלה

שלום לכם .

שאלה חדשה ומתסכלת על אבי שנפטר והופיע בחלום לאחי בחלום הוא מופיע על הקבר שרכש בחייו כאשר חצי גוף שלו יושב על הקבר והחצי השני הכוונה לרגליים בתוך הקבר והאדמה (לאבי בגלל מחלה הייתה נכות ברגליים בתקופה האחרונה לחייו )

מה זה יכול להיות החלום הזה לא מבין מה זה אומר אשמח אם תוכלו לעזור לי ! .

תשובה

שלום רב.

חלום שלום חלום טוב

איני חושב שהחלום מתסכל כי אם אמנם החלומות שווא ידברו אבל לפעמים

הם נועדו לחזק את האדם

ועל זה נאמר החלומות שווא ידברו????

אולי הוא רומז שאשתו וילדיו

חיים על האדמה

והם ממשיכים את דרכו.

יש פתגם שאדם כבר זקן מאוד עם חצי רגל בקבר.

כאן זה נפלא הוא רומז שחצי ממנו חי למעלה וזו משפחתו

הרבה בצדקה וחסד ומצוות ומעשים טובים ותפילות וקדישים לעילוי נשמתו הטהורה .