כישוף/ קשירת נשמות

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 24/11/22 13:55 ל בחשון התשפג

שאלה

בס"ד

כבוד הרב שלום רב, אני לא כל כך יודעת איך לנסח את השאלה.. קצת מורכב.

אני נמצאת בזוגיות עם בחור כבר כמעט שנה.

לפני הבחור הנוכחי יצאתי 3 שנים עם בחור שמאוד אהבתי ולא הסתדרנו,

לבחור שהיה, הייתה סבתא ז"ל, צדיקה ממש. כמעט בת 100. תמיד כשהייתה רואה אותנו יחד הייתה לוחשת לעצמה כל מיני דברים ואז מאחלת שהשם יקרב בנינו. עברו כמעט שנתיים מהפרידה ולמרות שאני בזוגיות אחרת, אני לא מפסיקה לחשוב עליו.

המחשבות הן לא רומנטיות, זה כמו איזה געגוע או כמיהה כזו. חשוב לציין שאני לא מעוניינת בקשר איתו, מכל סוג שהוא. טוב לי איפה שאני עכשיו ברוך ה'.

רציתי לדעת האם באמת יכול להיות שהיא מה שנקרא קשרה בנינו ואם יש דרך להשתחרר מזה ? תודה רבה

תשובה

בסד

שלום וברכה

כדאי לגשת לטיפול מקצועי של אנשי מקצוע שיודעים לנתק קשר רוחני בין אנשים. .

יהודה הלוי עמיחי מכון התורה והארץ