תיקון הכללי

חדשות כיפה הרב ארז משה דורון 05/01/06 11:04 ה בטבת התשסו

שאלה

שלום,כבוד הרב!

רציתי לדעת האם נשים גם צריכות לומר "תיקון הכללי" שהרי מטרת אמירתו היא תיקון פגם הברית ואין נשים עוברות על עניין זה. ובנוסף לכך האם אפשר לאומרו לאחר השקיעה.

תודה מראש.

כל הישועות

-אמתו יתברך-

תשובה

רעות יקרה,
אפשר להגיד תיקון הכללי גם אחרי השקיעה, ולמרות שזה מיועד בעיקר לתיקון הברית עבור גברים, גם נשים נוהגות לאומרו, והוא מפורסם כמועיל לישועות רבות.

אם את מעונינת לקרוא עוד בנושא הזה תוכלי לקרוא על כך בספר "היכל הגוונים המשתנים", שאפשר למצוא אותו באתר שלנו: www.levhadvarim.com
בהצלחה,
ארז