תאריך לידה עברי

חדשות כיפה צוות ישיבת קרני שומרון 13/01/03 18:07 י בשבט התשסג

שאלה

ברצוני לדעת היכן יש באינטרנט כלי שיאפשר קביעת תאריך לידה עברי להורים המבוגרים אשר תאריך הלידה שלהם לא מופיע בתעודת הזהות

אולי לטא כדאי לטרוח ולחפש עבורי מספיק לי שתפנו אותי לאתר אינטרנט מתאים ואעשה את העבודה בעצמי

בתודה מראש

שוש

תשובה

לשוש שלום וברכה, שמחתי לקרוא את שאלתך שממנה נקרת החשיבות שאת מייחסת לתאריך העברי, דבר שקצת נשכח גם בקרב אנשים דתיים.
ובדבר שאלתך: ניתן להשתמש בכלי יעיל מאוד לחיפוש תאריך עברי על פי תאריכים לועזיים. התוכנה נקראת "קל לוח" וניתן להורידה בקלות מאתר התוכנות של "נענע" או בכל מנוע חיפוש של תוכנות בארץ, (או שפשוט תקלידי את השם בגוגל)
לגבי התאריכים ששלחת:
ה - 1953\1\23 יוצא ב - י"ט בשבט תשי"ד
ה - 1947\4\27 יוצא ב - ז' באייר תש"ז
ה- 1967\1\23 יוצא ב - י"ב שבט תשכ"ז.
בברכה צוות המשיבים ישיבת ההסדר קרני שומרון.