תאריך לחתונה

חדשות כיפה הרב אפי קיציס 03/11/05 12:25 א בחשון התשסו

שאלה

שלום רב.

איך אדע האם התאריך שאבחר לחתונה מתאים לנו ומבורך?

תשובה

לירון וארז שלום
חתונה היא תמיד ברכה גדולה. ולכן כל תאריך (שמותר ע"פ ההלכה) הוא תאריך מתאים ומבורך.

הברכה בחיי הנישואין תבוא לפי מעשיכם.ככל שתשקיעו בחיי הנישואין, ככל שתאהבו זה את זה, ככל שתכבדו זה את זה, ככל שתלמדו לעודד, לפרגן, לוותר, ובכלל לקבל זה את זה, כך ירבו הברכה, האהבה, השמחה והאושר בביתכם.
ולכן פחות חשוב התאריך של יום החתונה, אלא המאמצים המשותפים לבניית הבית המשותף, לאורך עשרות השנים הארוכות של חיי הנישואין.

בברכה
אפי קיציס