שחנ"ש עם בנים

חדשות כיפה צוות ישיבת פתח תקוה 03/04/06 17:38 ה בניסן התשסו

שאלה

האם מותר לשחנ"ש עם בנים סתם...?

תשובה

שלום לך
אף פעם לא כדאי 'סתם לדבר'! גם לא עם בנות.
לעצם השאלה - ברור שראוי להפחית בדיבור עם המין השני אלא לצורך נישואים.ככלל חז"ל לימדונו להתרחק מנסיונות לא קלים כמו הצניעות בינו לבינה, ולכן אני הייתי מייעצת לך לא להכנס סתם לנסיונות קשים. כשיגיע הזמן תדברי כעת תוותרי על כך.
כמובן כל זה מתייחס לדיבור פנים אל פנים בארבע עיניים, כשיושבים בקבוצה ומדברים בכובד ראש זו כבר שאלה אחרת.
כל טוב , אריאל