שבת

חדשות כיפה צוות ישיבת פתח תקוה 19/02/06 00:25 כא בשבט התשסו

שאלה

שלום וישר כוח יש לכם אחלה אתר =] האם זה נכון שבשבת אפשר לאכול כמה שרוצים בלי לספור קלוריות או לפחד להשמין בגלל שאוכלים לצורך עונג שבת ? אני אשמח אם תענו לי בתודה נאורה =]]]

תשובה

איני מבין את השאלה .
ישנה מצוות עונג שבת שאחד מביטוייה ההלכתיים הוא אכילת בשר יין ןשאר מעדנים .
חובת ספירת קלוריות לא קיימת בשום יום . ישנה חובה של האדם לדאוג לבריאות וזה דבר שנמדד לא רק בקלורויות אלא גם בטיב האוכל .
כל טוב .