ריקודי עם

חדשות כיפה הרב ישראל סמט 07/01/05 15:58 כו בטבת התשסה

שאלה

שלום

אני בחורה דתייה ולאחרונה התחלתי ללכת לרקוד ריקודי עם! הדבר ממש שינה לי דברים

הריקודים עוזרים לשמוח ולחייך ורק עושה לי טוב

זה מוציא אותי משגרת לימודי בית הספר ונותן לי אוויר לנשימה אני ממש אוהבת את זה וזה ממש טוב לנפש שלי

שאלתי היא האם אני צריכה להפסיק ללכת לרקוד ולותר על דבר זה שחשוב לי מאד בגלל שזה ריקודים מעורבים.???

אשמח לתשובה אביגיל

תשובה

שלום וברכה

ריקודי עם יכולים להיות נעימים ומשמחים, אבל עלינו להקפיד שלא לנהוג נגד ההלכה.

ריקודי עם מעורבים אסורים.

אם אין פתרון אחר, עלייך להפסיק ללכת לריקודי עם.
יתכן שאפשר למצוא קבוצת ריקודי עם של בנות בלבד, או למצוא סוג אחר של פעילות שתעזור לך למצוא סיפוק בלא לעבור על איסורים.