קשר עם בחור שהסתיים-המשך

חדשות כיפה חברים מקשיבים 03/05/01 22:54 י באייר התשסא

שאלה

שאלתי שאלה בפעם שעברה על אותו אחד שאני אוהבת ולא אוהב אותי. הבעיה שלי היא איך יוצאים מזה. אני נורא רוצה שיהיה לי ראש נקי, אבל זה פשוט לט מצליח. יש לי הרגשה שהסיפור יגמר רק אם אני אמצע מישהו שיותר טוב ממנו, אבל אני רק בת 18 וחוץ מזה שלא מצאתי הרבה אנשים שיותר טובים ממנו. אני נורא רוצה לצאת מהסיפור אבל אני לא מצליחה. ועכשיו זה עוד יותר פוגע בי כי אני שמיניסטית ויש לי בגרויות ואני לא מצליחה להתרכז בלימודים. בד"כ היינו מתרעים בתנועת נוער, ועכשיו הוא הפסיק להגיע, אולי כחי הוא רצה להקל עלי (בכל זאת אכפת לו ממני. היינו בקשר טוב בערך שנה) ועכשיו שהוא לא מגיע אני עוד יותר מתגעגעת ואני כל הזמן חושבת- מה הוא עושה עכשיו, אם הוא עדין יוצא עם אותה אחת וכו'

תודה על העזרה עד עכשיו, למי שאתה לא תהיה. אתה עושה עבודת קודש...

תשובה

3) אפרת. אני באמת מבין ללבך. מאד לא קל להתגבר על המחשבות,עליו ולהתרכז בדברים אחרים. ולהמשיך כאילו לא קרה כלום. אפרת,את לא צריכה לשכוח אותו! את לא צריכה לנסות כל הזמן להיאבק במחשבות שלך! להיפך, את יכולה לחשוב אבל לא להפסיק להתקדם. המחשבות האלה לא צריכות להעמיד אותך במקום! את אהבת אותו ואולי את גם אוהבת זאת האמת ואין צורך לברוח מזה, אבל תוך כדי המחשבות באלה תכניסי בהם גם הרבה תקוה לכך שלא לחינם נפגשתם ושזה טוב שהכרת אותו ושאת מודה ל-ה' שנתן לך את ההזדמנות הזאת ושאת רוצה להתקדם הלאה! הבחור שאת אהבת עכשיו הוא עוצר אותך וזה לא טוב. אל תתני לעצמך לעמוד במקום. לחשוב כל הזמן מה הוא עושה עכשיו זה מאד בעייתי מבחינתך. אל חחשבי על זה אלא תהיה מרוכזת ב"מה נתנה לי התקופה שהייתי איתו" אני בטוח שהתשובות לשאלה כזאת יהיו הרבה פחות טעונות רגש ותוכלי להסתכל על התקופה הזאת בצורה יותר רגועה . ולגבי הדאגה שלך אם את תמצאי מישהו יותר טוב ממנו או לא אני מבטיח לך ואני בטוח בלי שום ספק שאת תמצאי מישהו שיהיה לך יותר טוב מישהו שהקשר איתו יתמיד. תאמיני לי אפרת שאין לך מה לדאוג ובעוד כמה שנים ,כשתסתכלי על הכל במבט לאחור תביני שהכל היה לטובה גם הפרידה לבסוף. חזקי ואמצי ושתחשבי רק דברים טובים ומקדמים.