קירוב !!

חדשות כיפה הרב דוד הריסון 25/06/04 11:43 ו בתמוז התשסד

שאלה

אני לומד בישבת תיכונית בן 13!

יש שיעור שאני הולך מידי יום !

אתמול הרב אמר לי שכדי שאני ילך לישיבה חרידית ואני חושב בכובד ראש לגבי כך .

הצע לי מה לעשות?

ואיך אני יגיד לו שבמשך הזמן יחשוב על כך?

תשובה

שלום וברכה
אני שמח מאוד שנער בגילך קובע עיתים לתורה והולך לשיעור תורה מידי יום.
אינני חושב שביכולתי לתת לך תשובה על כך דרך האתר.
נאמר "חנוך לנער על פי דרכו", ובודאי יש לך הורים ומחנכים המכירים אותך היטב בנוסף לרב אשר לשיעור שלו אתה הולך ויכולים לייעץ לך מה לעשות, הם גם כמובן יכולים להתייעץ זה עם זה.
ככלל אני יכול לומר ששינויים חריפים בגיל צעיר הבאים לעיתים אחרי התלהבות זמנית, לעיתים אינם מחזיקים מעמד ומולידים את התוצאה ההפוכה.
שבת שלום