צניעות

חדשות כיפה הרב מאיר נהוראי 05/01/05 10:34 כד בטבת התשסה

שאלה

לי יש ידיד ואנחנו מדברים בערך כל יום שעה בטלפון ונפגשים בשבת.אני באמת לא מבינה למה זה אסור....הוא עוזר לי לי עם בעיות שלי יש ואני עוזרת לו עם הבעיות שלו!!אני מרגישה נורא קרובה אליו ואני לא מבינה למה אני צריכה להפסיק את הקשר הזה כי אם אני כן יפסיק את הקשר זה פשוט יהרוס אותי!!

כבוד הרב,מה לעשות!?

תשובה

שלום וברכה

לא ציינת את גילך אולם כל קשר כזה שיש בו פן רגשי מוביל לבעיות ודלמות קשות שקשה להתמודד אתם הן מבחינה הלכתית והן מבחינה מוסרית. לכן, כדי להימנע מדלמות שרק יחמירו את המצב אני מציע לך לחשוב ולשקול מחדש

בברכה
מאיר נהוראי