נבואות מן הזוהר

חדשות כיפה צוות ישיבת אלון מורה 18/12/05 01:00 יז בכסלו התשסו

שאלה

רציתי לדעת האם הדבר הזה נכון:

http://gog.web-site.co.il/gog/war2.shtml

והאם באמת בני ישמעאל ישלטו בישראל, אחרי זמן רב שהיא תהיה ריקה מכל(אחרי הפצצת אטום של אירן?)

תשובה

שלום וברכה

מאמרי הזוהר הם סתומים, וקשה לדעת על מה בדיוק הם מדברים. זה מאד יומרני מצד מי שלא יהיה לומר שהוא יודע על מה מדבר בדיוק הזוהר.

במיוחד המאמר המובא בכתבה שציינת. אפשר לפרש את מאמר הזוהר הנ"ל על מלחמת העולם השניה, בה נלחמו הבריטים (בני אדום) נגד הטורקים (הישמעלים)ונצחו אותם, ובאמת בסופו של דבר נצחו היהודים את הערבים וחזר השלטון בארץ הקדושה לבני ישראל.

לא חייבים לקבל את הפירוש המופיע שם, ובכלל, אני ממליץ לא לקחת כל מיני נבואות כאלו ברצינות גדולה יותר מדי.

חנוכה שמח וחודש טוב

יעקב סביר