נבואה לשוטים

חדשות כיפה מכון שלזינגר 07/07/04 16:34 יח בתמוז התשסד

שאלה

שלום רב

שאלה שלא מרפה ממני, מה העניין עם האוטיסטים ופגועי המוח, אשר לכאורה דבריהם ונבואתם נבדקו ואושרו לחלוטין ע"י כמה מגדולי ישראל בדורינו.

האם מבחינה רפואית פגועי מוח עדיין יכולים לתקשר בדרך מסויימת? והאם הם באמת מקבלים מסרים עליונים?

הטענה בהזהרות שלהם שעם ישראל והעולם כולו הולך לעבור דברים קשים ביותר, איך לדעת שכל זה אינו פיברוק?

תשובה

שלום רב, שאלתך התקבלה שמכון שלזינגר והנה תשובתו של הרב ד"ר מרדכי הלפרין:
מדובר בפיברוק מתוחכם.
ראה מאמרו של פרופ' אברהם שטינברג על נסיונות הבדיקה שלו בנושא, וההליכים שניסה לבצע בתיאום עם הג"ר שלמה זלמן אויערבאך זצ"ל:
"תקשורת מסייעת עם ילדים אוטיסטים או מפגרים" אסיא נז-נח, עמ' 9-13. ניתן לצפות במאמר באתר של מכון שלזינגר www.medethics.org.il. לצפיה במאמר הכנס לכאן : http://www.daat.ac.il/daat/kitveyet/assia/tikshoret-2.htm.