מעשה סדום

חדשות כיפה הרב יוסף אלנקווה 13/10/02 23:21 ז בחשון התשסג

שאלה

שלום לרב .

כולנו שמענו היום על ההתעללות של שני הנערים בנער שזה ממש מעשה סדום ועמורה למה הרבנים לא הופכים את השמיים על כזה סיפור זה ממש מזכיר לי את פילגש בגבעה

שנית, האם יש משהו לעשות נגד התופעה הזאת?

תשובה

שומו שמים .

שלום רב .

כן זה באמת מזעזע ששני נערים חסרי תעסוקה ברגע אחד מחליטים להתעלל בנער , וכשנשאלו למה ? , אמרו סתם .

בהחלט יש בזה סממן של מה שנעשה בפילגש בגבעה ושים לב שבעוד שבועיים נקרא על סדום הראשונה ותחלואיה ופלגש אחותה הדומה לה .

אפשר שקהו חושינו הטבעיים עד שזה נשמע ועוברים לחדשות הבאות .
אני בהחלט סבור שיש לבקש ממועצת הרבנות הראשית לישראל שתייחד מקום לבירור הענין ולזעוק לשמים על ההפקרות הנוראית הזאת .

ואף על פי שיש אלף סיבות לכל פרשן למה זה קרה , איננו יכולים להתעלם מכך שהנערים הללו ראו סרטים בטלויזיה ובשאר כבלים טמאים ,
כי מנין להם הרעיונות הללו??? - השם ירחם -
גם מספרים ומדברים בתקשורת שיש דברים טבעיים , יש אנשים שחיים עם נשים , ויש גברים החיים עם גברים ויש נשים עם נשים .
ומי ששומע את זה מבין שזה טבעי והגיוני ומותר .
ועל זאת צריכה להיות זעקה נוראית שגילויי עריות הופכים לדבר המותר ומקבלים גושפנקא של בתי משפט המכירים ב'טבעיות ' הסטיות .

וכך גדל נוער של זהב , שמסמאים את עיניו ומטמאים את מוחו בבלבולי התועבה האמריקאית והאירופית , והילד אינו יודע מהו המבדיל בין ישראל לעמים .

ואחר כך יש גם סרטי אלימות ההופכים עריץ לגיבור ודמות לחיקוי , ומישהו מאלף עושה בזה שימוש זדוני .

את הדברים שכתבתי לא מלבי בדיתי אלא שמעתי בכמה תוכניות אקטואליה ברדיו מאנשי תקשורת .
אלא שאין עוז ועוצמה לאסור שידורי אלימות והתעללות , כי יש חופש העיתונות , ואין צנזור בישראל , איש הישר בעיניו יעשה .

ובאוירה כזאת מתגנבים רעיונות של אלימות והפקרות ללבם של הנערים , ויש מי שמיישם ומבצע את אשר ראה .

אוי לנו שחרפת המראות הללו רודפת אותנו .

חשוב שנשוחח עם בני נוער על דרך חיים יהודיים אמיתית , שנתפלל עלינו ועל כל עם ישראל שלא תצא חלילה וחס תקלה מתחת ידינו
ועטרת הקדושה הישראלית תהא לנו לראש ועטרה .