מוזיקה בשיעורי התעמלות

חדשות כיפה הרב צבי קוסטינר 30/12/02 10:07 כה בטבת התשסג

שאלה

שלום!בשיעור ספורט המורה שמה מוזיקה לועזי בכדי להתעמל בקצב מסויים.חברה שלי לא הסכימה להשתתף ואמרה לה בעצם למה לא שמת מוזיקה חסידית. לדעתי מוזיקה חסידית שממליכים ומשבחים איתו את הקב"ה -לא מותר להשתמש בו לצורך ספורט ולרקוד לו אם מכנס וחולצה יותר קצרה מהרגיל!!!!!!האם אני צודקת!?

תשובה

שלום רב

הכי טוב מנגינות בלי מילים כי מצד אחד מוזיקה לועזית בעלת תכנים שלילים מוזיקה עיברית גם יש בה בעיות כאלו ומוזיקה חסידית יבואו להתחיל לשיר
ולכן הכי טוב מנגינות בלי מילים בצורה עדינה

בברכה
צבי קוסטינר