לגלות את העתיד

חדשות כיפה הרב דוד צוקרמן 07/11/06 01:54 טז בחשון התשסז

שאלה

מאת

שלום אני כותבת מתוך ייאוש כי אני כבר לא יודעת למי לפנות ואני מקווה שיענו לי במהרה.

אני עומדת להתחתן התארסתי לא מזמן, הארוס שלי בן 22 לפני כמה ימים הוא סיפר לי משהו שמאז עולמי חרב מעליי, הוא סיפר לי שבגיל 16 הוא פגש אדם שלחץ לו יד ואמר לו כמה דברים על חייו שהיו נכונים בזמנו, ואחרי כל זה הוא אמר לו דבר מחריד ש חייו יהיו קצרים והוא ימות בגיל 24, אני מאז לא יכולה לישון לאכול וכל הזמן חושבת על זה שחס וחלילה עוד שנתיים יקרה לו משהו, אני לא יודעת מה לעשות תעזרו לי בבקשה, האם זה נכון??? האם האדם באמת ראה את זה???

אודה מאוד על התשובה בבקשה תענו לי.

תשובה

מזל טוב לרגל אירוסייך.
חתן וכלה ביום חתונתם כאילו נולדים מחדש. אותו יום נוהגים כיום הכיפורים ומקובל שנמחלים עוונותיהם. גם אם נניח שנגזרה גזירה לא נעימה, הרי שמעמד הקידושין והנישואין פותח דף חדש.
אם את חשה שזה הזיווג הרצוי לך, וגם חתנך מרגיש כך, אין מה לחשוש ובמיוחד לא להכנס לעצב. המשיכו את ההכנות בשמחה ומתוך אמונה שעם ישראל כולו, ובתוכו גם אתם, אינכם נמצאים תחת השפעות זרות אלא תחת השגחה אלוקית. יהי רצון שתזכו להקים בית נאמן בישראל לאריכות ימים טובים ושנים טובות.