לבטל חתונה?

חדשות כיפה הרב דוד הריסון 20/06/06 00:16 כד בסיון התשסו

שאלה

אני מאורס כבר ב"ה כחודשיים,ככל שעובר הזמן אני חש יותר ויותר ספקות בעניין ההתאמה שלנו.

ישנו חוסר התאמה בעולם ההומור שלנו,גישה לחיים,דרכי חשיבה. אני אולי תולה את העובדה שההפרש בגילאים ביני לארוסתי הוא כ5 שנים.

האם לבטל את האירוסין או שסתם יש לי פחד טבעי לפני החתונה ?

תשובה

שלום וברכה
זה סוג השאלות שעילהם נאמר "לב יודע מרת נפשו", כמובן הבחינה האמיתית היא פנימית וכנה, זהו בכלל אחד ההזדמנויות החשובות שאדם צריך להתמודד בעצמו ועם עצמו, דבר שלעיתים מאד קשה לנו כאשר ישנה העדפה לתת למישהו אחר לעשות עבורינו את העבודה ולברוח מאחריות (אל תיקח זאת אישי כמובן, זהו סימפטום כללי ואחת מבעיות הדור).
כמובן יתכן שישנה אי התאמה ויתכן שזהו החשש הטבעי לפני הכרעה גדולה וגורלית, תחשוב!
אגב, חמש שנים- פער סביר בהחלט!
אני מצרף קישור לשאלה דומה של כלה:
https://www.kipa.co.il/ask/show.asp?id=89534
בברכת הצלחה וה' יתן עצה טובה!