כתם

חדשות כיפה הרב יוסף אלנקווה 16/10/02 11:27 י בחשון התשסג

שאלה

שלום רב,

לפני יומיים טבלתי במקווה כדין. היום הופיעה לי הפרשה חומה כהה סמיכה. איך עלי להתייחס לזה? (יש לציין שיש לי התקן תוך רחמי שגרם לי בעבר לכתמי דם בימים שבין המחזורים, אך במקרה זה הצבע שונה לגמרי)

תודה מראש

תשובה

שלום לשואלת

להבא נא לציין במקרה כזה - דחוף כדי שנתיחס מיידית
ובשאלה כזאת יש לקרוא תשובה לפני השקיעה
בעוד זמן לא רב תשקע החמה ואקווה שראית את דברי לפני כן .

אינני יכול לפסוק לשאלה זו באינטרנט כי חייבים לראות את הכתם צבעו וגודלו
אבקשך לבדוק עצמך מיד עכשיו .
לפני השקיעה
שנית נא להראות לרב
אם את מתביישת , כתבי לי היכן את גרה ואשלח רב לסייע
אם אבדת את הכתם או שזרקת , נא לתאר לי גודל מקסימלי ( קחי מטבע של עשרה שקלים ותארי לי לפי זה
והגדירי יותר את הצבע .

הבדיקה עכשיו טובה , במידה והכתם לא היה טוב , וזה יסייע להמשך .

נא בבקשה להודיעני מה עשית , אל תשאירי את זה פתוח

אם אפשר צייני טלפון( שלא יפורסם ) שאוכל לברר אתכם את הענין .
אינני מאריך בפרטים עכשיו כי זה דחוף כרגע
תודה .