כשרות מיקרו

חדשות כיפה צוות ישיבת קרני שומרון 24/01/06 09:33 כד בטבת התשסו

שאלה

שלום.

התחלתי לעבוד במשרד ואני לא ממש סומכת על כשרות המיקרו (עובדים כאן גם אנשים שאינם שומרי מצוות).

שאלתי היא, האם אני יכולה לחמם לעצמי אוכל במיקרו אם הוא בתוך קופסה מיוחדת עם מכסה למקרו.

בתודה,

תמר.

תשובה

שלום תמר.
מאחר והמיקרו לא כשר הדרך הפשוטה ביותר לחמם בו אוכל היא לעטוף את המאכל בשקית אטומה או בכל כלי שאטום לחדירת אדים.
אגב לגבי המכסה המיוחד למיקרו, מנסיון הרבה פעמים יש חורים מסביב למכסה בחלקו העליון ולכן הוא לא יועיל.
בברכה צוות המשיבים של ישיבת ההסדר קרני שומרון.