כעס

חדשות כיפה צוות ישיבת פתח תקוה 05/04/06 23:36 ז בניסן התשסו

שאלה

בס"ד

כבוד הרב שלום רב!

קורה לי לא פעם שאם אני לדוגמא מבקשת מאחי משו והם לא נענים לבקשתי אני מתעצבנת!

מה אפשר לעשות בנידון?

אני קוראת מידי שבוע את איגרת הרמבן ומנסה להפנים ולהתעלות על עצמי מה לעשות?

תודה.

תשובה

כל הכבוד על המאמץ לשיפור המידות, חזקי ואמצי!
אני אציע לך הצעה עתיקת יומין, המיוחסת, למיטב ידיעתי, לנפוליאון. בכל פעם שאת מרדישה שהנה את אוטוטו מתעצבנת, תתאפקי, חכי עם התגובה! עצמי עיניים ספרי לאט עד עשר... ואז תגיבי.
בהצלחה!
י