טלוויזיה

חדשות כיפה הרב דוד לוי 26/03/09 00:56 א בניסן התשסט

שאלה

שלום רב,

ב"ה יצא לראות כמה מאמרים בנוגע לנזק של הטלוויזיה ואחרי טיפה עיון בנושא שאלתי:

האם ליהודי מותר מראש לראות תוכנית כשהוא יודע שתופיע בת עם מכנסיים (ואין תוכנית שזה לא קורה)? אם התשובה היא לא אז מאיפה בכלל חצי מהציבור הדתי מחזיק טלוויזיה בביתו? אין שום תוכנית שאין שם בת עם מכנסיים/שרוולים קצרים ולא נפרט....

תודה רבה

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום וברכה,

לי אין טלוויזיה.
[לפני כארבע שנים ראיתי באקראי שידור חי מהכנסת ולא זכורות לי הבעיות שאתה מעלה.]

ככלל אינני אוהב להתייחס להתנהגות אחרים.
אני מציע גם לך למעט בהסתכלות על אחרים - לא מה הם עושים בביתם ולא כיצד הם מתלבשים.

בברכה דוד לוי

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן