חפציבה

חדשות כיפה צוות ישיבת פתח תקוה 22/02/06 12:20 כד בשבט התשסו

שאלה

בס"ד

שלום כבוד הרב

ברצוני לדעת היכן מופיעה המילה"חפציבה" בתנ"ך ובאיזה הקשר.

תודה רבה!

תשובה

אין זו נזיפה אלא הדרכה שחשוב לאמרה. הן לך השואלת והן ללומדים היקרים באתר זה:
אין מטרת השו"ת לעצור את הלימדו של כל אחד ואחד ואת העמל וההשקה שלימדו התורה מחייב שכן אדם ,עובד ה' לא יכול לדעת תורה ולעבוד את ה' ית' אם לא ישקיע בזה זמן. לא יגעת ומצאת אל תאמין .

למקרה שאין לך קונקורדנציה -{מפתח לכל המילים/מושגים שמופיעים בתנ"ך}