חסידות - הבנה לעומק!

חדשות כיפה הרב ארז משה דורון 23/03/06 20:13 כג באדר התשסו

שאלה

שלום וברכה!

ישר כח על עבודת הקודש שאתם עוסקים בה!!!

אני מתעניינת מאוד בחסידות ואני רוצה להבין לעומק את עקרונותיה ודרכיה.

אשמח אם הרב יוכל להפנות אותי לספרים המתאימים.

בעז"ה אני רוצה ללמוד את ליקוטי מוהר"ן. האם יש לעשות הכנה מוקדמת קודם למידת הספר?

תשובה

אורית יקרה,
ספר שיוכל לסייע לך להבין את עניין החסידות בכלל וחסידות ברסלב בפרט הוא ספרי "היכל הגוונים המשתנים"
שאפר לקרוא אותו באתר שלנו: www.levhadvarim.com או להזמין טלפונית במשרדי "לב הדברים": 02-5667567

לגבי לימוד ליקוטי מוהר"ן אני ממליץ על על ספר הדרכה ללימוד זה שנקרא "רוח צפונית" ואפשר גם למצוא אותו באתר.

יש לי גם שיעור קבוע בליקוטי מוהר"ן שפתוח לקהל הרחב. מומלץ מאד. כל יום רביעי בשעה 8.45 בערב ב"מרכז שורשים", רחוב שמאי 13 בירושלים (ליד המדרחוב)
יש גם קלטות רבות של שיעורים בליקוטי מוהר"ן וגם אלו יוכלו בלי ספק להביא לך תועלת
בהצלחה רבה,
ארז