חלומות

חדשות כיפה הרב שמואל זעפרני 30/09/02 13:27 כד בתשרי התשסג

שאלה

שלום!

רציתי לדעת מה פירוש חיזיון שהיה לי ממש חיזיון אדם שאני מכירה ניגלה אליי ראיתי אותי כאשר עיניי פקוחות בלילה, הוא אמר לי משהו..

מה ההסבר שיכול להיות לכך?

האם רצוי לפנות לרב בצרי הבנתי שהוא יכול לפתור!

תודה

תשובה

קרן שלום,
אין זה חיזיון מה שראית.זהו חלק מהחלום.קורה שבתוך החלום אדם חולם שעניו כביכול פקוחות והוא רואה או מדבר עם מישהו שעומד מולו.
בכל אופן אינני יודע מה ראית או מה נאמר לך בחלום.
אם את מרגישה שנפשך עגומה,לכי להתפלל שחרית בבית הכנסת,ובעת שהכוהנים נושאים כפיים,תאמרי את התפילה המופיעה בסידור "קול אליהו","רבונו של עולם אני שלך וחלומותי שלך וכו'".
בברכה וכל טוב,
שמואל זעפרני