חוסר בפרפרים

חדשות כיפה צוות ישיבת אלון מורה 16/12/05 08:17 טו בכסלו התשסו

שאלה

שלום רב.

הכרתי משהו ונפגשנו שש פגישות כרגע ומבחינה שיכלית הבחור מאוד מתאים לי וגם מבחינה רוחנית אני מרגישה שאני יכולה לדבר איתו על הכל מאוד כיף לי איתו.

אבל ישנה בעיה שכל כך מפריעה לי זה החוסר בפרפרים.אני לא מרגישה שיש לי פרפרים או "התרגשויות "מהבחור ..וקורה לי לפעמים שבמקום להתמקד בדברים הטובים שלו אני מתמקדת בדברים הרעים שלו.אני יודעת שאין מושלם אבל לפעמים אני חושבת לעצמי שאולי אני יכולה למצוא משהו יותר טוב ואני שונאת את המחשבות הרעות האלו כי אם אמשיך כך לעולם לא אתמסד..(הדברים הרעים שיש בו כרגע שמצאתי זה בעיקר בחיצוניות)

אני לא יודעת מה לעשות ..יעצוו לי בבקשה

תשובה

שלום לך

עצתי היא, תעשי לעצמך טובה גדולה ותפסיקי לחפש "פרפרים". רק בסרטים חייבת להיות אהבה סוערת ורגשית, ואנו, מה לעשות, לא חיים בסרט.
איני אומר שאם ישנה התאהבות זה רע, אבל כדאי לנו לכלכל את חיינו לפי החלטות הבאות מן השכל. לכן, אם הבחור מתאים לך מבחינה שכלית, ואת רואה את עצמך יכולה להנשא לו, לכי על זה.

בברכה ובהצלחה

נ.ב. אם תהיינה בשורות טובות תעדכני אותי, גם לי מגיע לשמוח.
יעקב סביר yaki@shoresh.co.il