חול המועד

חדשות כיפה הרב דוד צוקרמן 30/11/09 21:45 יג בכסלו התשע

שאלה

הרב שלום רב,

האם מותר לי להתחיל לארוז את הבית לפינוי,

אני אמור לפנות אותו בשבוע שאחרי חוה"מ,

האם מותר להתחיל לארוז כבר מחוה"מ???

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום!
מאחר וחול המועד הקרוב ביותר חל בעוד כארבעה חודשים, אפשר להערך מראש. ומאחר ואריזה כרוכה בטירחה מרובה אסור לעשותה בחול המועד. אפשר להתחיל לארוז לפני החג באופן שלא יפריע לשמחת החג, ולהמשיך אחרי החג.
בהצלחה!

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן