זוגיות

חדשות כיפה הרב דוד הריסון 28/07/04 14:14 י באב התשסד

שאלה

שלום. מקווה שהפנתי את השאלה למקום הנכון.

אני בת 26, ויש לי חבר כבר כמה שנים (4) כאשר נפרדנו כמה פעמים.

חזרנו לפני כחצי שנה והקשר היה רציני ונכון והלך לכיוון חיובי.

וכעת, הוא לא בטוח שהוא רוצה להינשא לי, ולדעתי זה פחד (הוא בן 29, אנחנו כפה סרוגה)

ואני קרועה, שבורה ולא יודעת מה לעשות.

ההחלטה תתקבל בקרוס, מה עלי לעשות?

האם עלי לעשות?

אני במצוקה אמיתית, כמו שמעולם לא הייתי, והרי אנחנו כ"כ אוהבים ומתאימים.

תודה

תשובה

שלום
לפי הנתונים שאת מציגה ובודאי אי אפשר לקבל מהם את כל התמונה, חשוב מאד שדברים יחתכו באופן המהיר ביותר לכאן או לכאן.
יתכן שהוא חש שאת מימלא תמשיכי איתו בכל מצב ושום דבר לא בוער לו אז למה להתחייב.
את מוכרחה לעשות מעשה ולהעמיד אותו על מקומו, ולהעמיד אותו בפני מצב שיחליט, גם אם הוא יאלץ לעזוב, כי כדאי שתתחילי היום מחדש ותבני את עצמך אחרי תקופה משברית מסויימת מאשר תתני לו עוד לגרור אותך.
4 שנים זה כבר מספיק זמן לזוג דתי כדי להכריע, אם הם כמובן מעוניינים לשמור על אורח חיים דתי.
בברכת הצלחה