הרחמן בבהמ

חדשות כיפה צוות ישיבת פתח תקוה 20/02/06 19:29 כב בשבט התשסו

שאלה

מאז שנישאתי אישתי מקנאת בי שאני מברך אותה ככתוב בנוסח הסידור הרחמן הוא יברך אותי ואת אשתי ואצלה לא מופיע בסידור ("רינת ישראל" וכן בשלל ברכונים) ברכה לבעל, האם יכולה בכל זאת לומר הרחמן הוא יברך את בעלי?

תשובה

איני רואה בזה כל בעייה . אשריכם שאלו הקנאות שמסתובבות בביתכם . מי יברך את מי ? מי יבקש מהקב"ה לברך את בן זוגו . שיאירו חייכם שנים רבות .

כל טוב .