האם חטאתי במשכב זכר?

חדשות כיפה הרב שלמה בן אליהו 29/09/13 00:26 כה בתשרי התשעד

שאלה

שלום ,

בזמן האחרון הושפעתי מכל מיני סרטים ואנשים והתחלתי להוציא זרע לבטלה...

האם זה נחשב משכב זכר?

אני לא יודע מה לעשות עם עצמי.. מאז שעשיתי את זה אני פשוט רוצה למות ואני מרגיש שאין לי תשובה ואני כל כך מפחד שזה משכב זכר ושיש עליי כרת .. בבקשה עזור לי כבוד הרב מה אני יכול לעשות? האם חטאתי במשכב זכר? אני כל כך שונא את עצמי ואני באמת אבוד..

מצטער על השאלה הלא ראויה.. בבקשה ענה לי כבוד הרב עזור לי אני אבוד כאן..

תשובה

בס"ד

שלום רב.

אין דבר שאין לו תשובה.

גם על העבירה הכי הכי חמורה יש תשובה, בורא עולם ישתבח שמו מקבל את מי ששב באמת וסולח לו.

אל תשנא את עצמך, ואינך אבוד... יש לכל דבר תיקון.

[אומר ר´ נחמן מברסלב: אם אתה מאמין שיכולים לקלקל- תאמין שיכולים לתקן].

לא חטאת במשכב זכור, כי משכב זכור זה להיות עם גבר נוסף.

שלבי התשובה הם:

1. חרטה בלב על החטא.

2. וידוי בפה- אנא ה´ חטאתי כך וכך.

3. קבלה לעתיד לא לעשות יותר את עוון חמור זה.

4. תיתן 18 שקל לצדקה.

5. תטבול במקווה טהרה.

6. תלמד כל יום לפחות חצי שעה תורה (הלכה, אמונה, משניות מסכת אבות), (עיין במדרש רבה ויקרא כה)

7.תכוון בברכת "תקע בשופר גדול לחרותנו... [וקבצנו] יחד מארבע כנפות הארץ.. - במילת "וקבצנו" תכוון שה´ יקבץ את כל ניצוצות הקדושה שנפלו לקליפות (כוחות הרע בעולם) בגלל החטא, ויחזירם ה´ למקומם הראוי להם. (שער הכוונות לרבנו האר"י זיע"א)

8.לאחר שעשית את כל זה- תהיה בשמחה גדולה, כי אתה חזרת בתשובה בלב שלם, ובודאי בורא עולם קיבל את תשובתך.

[כמובן שצריך אתה להפסיק לראות סרטים לא צנועים, ולא להיות בחברת אנשים רעים וחטאים].

ברכה והצלחה צדיק.