דחוף מאוד-אשה כלואה

חדשות כיפה הרב יוסף אלנקווה 06/01/03 18:54 ג בשבט התשסג

שאלה

ב"ה

שלום, כבוד הרב.

אנכי נער צעיר בעל נטיות הפוכות, תמיד חשתי שאנכי אשה ואין לי כלל ספק בכך, אשה שמעוטפת בעור של גבר, אנכי אוהב לעשות דברים שבנות עושות, להתלבש כמו בנות וכן להמשך לגברים כמו שבנות נמשכות, בתוכי כלואה אשה, אשה אומללה, אשה חסומה, אשה שברצונה להחלץ מהכלא שבו היא אסורה, לעקם ולשבור את הסורגים ולצאת לחופשי, להיות מה שהיא באמת, אך היא מנסה-אך ללא הצלחה, היא נאנחת...ובקול חלוש זועקת לאביה שבשמים "אנא ה' הושיעה נא".

אין ביכולתי להמשיך הלאה ולהאבק בעצמי, חיי הפכו פשוט לסיוט, אנכי גם רוצה להתחתן עם גבר, להקים משפחה ולהוליד ילדים, לשכב לצד גבר אוהב בלילות, איך אנכי ממשיך?! אנא, כבוד הרב, ענה לי תשובה ארוכה ומפורטת. סליחה על ההטרדה-ותודה על ההקשבה.

תשובה

שלום לך איש .

ראשית אשרייך שאתה מודע לבעיה המציקה לך , ובידיעה זו תחילת התשובה .

לכל איש יש יצר משלו , יצר טוב ויצר רע .
יש מי שיצרו צוררו לעבור עבירה אחת ויש שיצרו גוררו לשניה .
הצד השווה שבבני ישראל , שכולנו מצווים להתמודד ולנצח את היצר המסית והמדיח .

ישנה אמת אחת ויחידה , פשוטה בתכלית הפשטות ,אתה איש ובתוכך איש ואין לך אשה בתוך הגוף .
איש אחד , ככל האדם .
האלקים עשה אותך ישר , ללא סטיה ונטיה זרה .
אל תחלום על נשואי איש באיש ואלפי ניתוחים לא יעשו ממך אשה , לעולם תהיה איש .
תקח לך אשה ויחדיו תקימו בית וילדים .

תחנך ותרגיל את עצמך למחשבה הרגילה לנטיה הטבעית שלך להיות איש .
כל הסיבוך הרגשי שלך אינו אלא יצר חזק שאינו מניח לך תתגבר עליו , ברך בנחת ובשלווה כל יום את ברכות השחר .

תן לעצמך מרגוע .

חבל לבזבז את שנות הנעורים במחשבות חטא ואיסור ובדברים בטלים .
את ההמוח תנקה , תחשוב על קדושה

ותלמד הרבה משניות , נר ה' נשמת אדם יחכים אותך .

אל תפצל את האיש שבך ואל תנפץ את מעמדך , היה אתה ולא זולתך .

מי שברא את אעולמו יצרך בחכמה רבה , היה נאמן לעצמך,

שנן ואמור לעצמך , יהודי אני , איש אני , שמח אני במצוות השם יתברך .

ואין לך בן חורין - אלא מי שעוסק בתורה .

התורה תחייך ותשמחך .
שלום שלום