ברסלב

חדשות כיפה הרב ארז משה דורון 29/01/06 19:05 כט בטבת התשסו

שאלה

לכבוד הרב ארז משה דורון,

נחשפתי לחסידות כמעט לפני שנה..

לפני כמה זמן הרגשתי שאני לא מחוברת לזה מספיק..כאילו הדרך פתאום נמאסה עלי..

ואני בעצם לא יודעת מה לעשות עם עצמי..

vחלטתי לכתוב אחרי שלמדתי את הסיפור "מעשה מאבידת בת מלך". אחד הדברים שלקחתי מהסיפור זה שאסור לישון..(כמו השליח) אחרת מפספסים את המטרה.

אני רוצה להתעורר..אבל אני לא יודעת באיזה דרך.. כי החסידות קצת נשחקה אצלי..

מה אני עושה?

תודה רבה,

חן.

תשובה

חן יקרה,
בכל דבר שבקדושה יש בעיה של התיישנות שצריך להתגבר עליה.

בכדי להתחדש בעניין של ברסלב אני מציע לך לחפש ולהכיר עוד ספרים ושיעורים בנושא הזה, עד שתמצאי מה שנוגע לליבך ומעורר אותך.

את יכולה להיכנס לאתר שלנו ולמצוא שם הרבה חומר: www.levhadvarim.com וגם להיכנס דרך הקישורים שם לעוד אתרים בברסלב. אתר אחד מצוין שלא מופיע שם הוא "שער ברסלב".

בהצלחה רבה,
ארז