בני עקיבא

חדשות כיפה הרב אורן דובדבני 03/06/01 07:56 יב בסיון התשסא

שאלה

החניכים שלי כל הזמן מדברים בתפילה, ואין לי מושג איך לגרום להם להפסיק, אמרתי להם שאם הם לא רוצים להתפלל, שיצאו החוצה ולא יפריעו לכולם להתפלל, אבל זה לא עוזר הם נישארים בבית הכנסת וממשיכים לדבר, מה אני יכול לעשות??????

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום יאיר
הייתי מציע שבפעם הבאה שאחד מחניכך הדברנים יפנה אליך אתה פשוט תמשיך לדבר עם מישהו אחר ולא תתייחס אליו- בעצם זה מה שקורה בזמן התפילה ...אי אפשר לדבר עם שניים ביחד
בכל אופן בהצלחה
הרב אורן

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן