בינו לבינה

חדשות כיפה הרב מאיר נהוראי 07/06/05 12:28 כט באייר התשסה

שאלה

אני נערה דתייה בת 14 ואני יוצאת עם מישהו חילוני בן 17 אני אוהבת אותו והוא אותי ואני יודעת שזה לתמיד אך ההורים שלי לא מוכנים בשום פנים לקשר אני לא יודעת מה לעשות אל תגיד לי לעזוב אותו!!!!!!!!!!!

הוא לא מקיים שום מצווה מההלכה ואני לעומתו מאוד מקפידה אני גם יודע שבמשך הזמן הוא ידרוש ממני עוד דברים (...) שלא אוכל לתת... לא עכשיו...

אני מוכנה לעשות כל מה שתגידו לי אך לא להיפרד ממנו כי זה חזק ממני...

ואני לא אעמוד בזה...

וחוצמזה אם יידעו על הקשר שלי איתו באולפנא אני אאלץ לחפש לי בי"ס אחר...

אני כבר לא יודעת מה לעשות אני מרגישה שכל העולם נגדי ושגם הקב"ה כבר לא עוזר לי- כי אם זה כל כך לא בסדר כמו שכולם אומרים אז למה הוא ניצב בדרכי וגרם לי להיות חסרת כל ברירה ושקועה עמוך בתוך האהבה??????????

תשובה

שלום וברכה

אני מבין את המצוקה שאליה נקלעת. את בחורה צעירה מאד ולפי המתואר בשאלה התשובה האמיתית שצריך להגיד לך זה מה שאינך רוצה לשמוע. לא ניתן לברוח מהאמת אבל אני מציע לך לא לקבל תשובות מקוצרות דרך האינטרנט חפשי דמות שאת מזדהה איתה ותתיעצי איתו אפילו מדריך בבני עקיבא או חברות קרובות שיכולות לעזור לך ובהמשך תשוחחי עם מורה שיש לך קשר חזק וכן איתה או איתו

בהצלחה
מאיר נהוראי