בינו לבינה-אגרת שבע- זה כבר נשמע מצחיק

חדשות כיפה הרב יוסף אלנקווה 07/01/03 19:12 ד בשבט התשסג

שאלה

בס"ד

כבוד הרב אין לך מושג כמה שימחת אותי בתשובתך מאוד התרגשתי על הדבר האישי שכתבת למרות שנדמה לי שקצת הגזמת, אני בטוחה שיש עוד המון אנשים שיקריבו את הדברים שכה חשובים להם למען עם ישראל, אבל בכל זאת אני מלאה תפילה שמה שכתבת יתגשם במהרה בימינו בע"ה.

רציתי לומר שהבנתי, אולי קצת באיחור, את העיניין שצבא וחתונה לא סותרים זה את זה, אומנם קצת יותר קשה אבל ברוך ה' אנחנו צעירים מלאים רוח של חלומות תקוות ציפיות ואני מאמינה שעם מעט רצון ניתן להגשים הכל- כמובן שהכל ע"י תפילות ועזרה ישירה של ה' יתברך.

בכל אופן, כבר עברו להם שלושה שבועות והשבת החי'יל שלי חוזר הביתה, ובעז"ה הרגילה תגיע אני בטוחה שתהי'ה התקדמות מסוי'ימת.

אז תודה רבה רבה רבה שהארת את עיני וגרמת לי להבחין שלא כדאי שהקשר ימשיך במסגרת כזו, תודה שגרמת לי להבין שחי'י משפחה לא סותרים את הצבא, תודה שהקדשת לי זמן וענית לי במלוא תשומת הלב, תודה שגרמת לי להגיע לבירורים חשובים.

אני מוקירה ומודה ובעזרת ה' הטוב והמטיב שנזכה לשמוע רק בשורות טובות, לא רק אני במובן האישי, אלא כל עם ישראל, ושנזכה לקרב את המשיח במעשינו הטובים ולחזור בתשובה על מעשינו הפחות טובים. אמן ואמן.

נ.ב

אני בטוחה שעוד אזדקק לעזרתך. :-)

תשובה

שלום כלה יקרה

הנה כי כן עבר זמן רב, ומן הסתם מים רבים עברו בירדן.
ואת והחייל שליט"א התקדמתם להפליא – ומי יודע אולי יש הזמנה.
הנני שמח לראות את הוצרות הבנין הזה בחמימות וברגש, באהבה וביראת שמים טהורה ואת לבבי שמחת באגרותיך עד הנה.
ועוד תוסיפי לספר לי על ההתקדמות.
כיון שעבר זמן רב אשמח לשמוע במה התקדמתם, מה שלום זה האיש הנושא על שכמו עול צבאיות הקודש, ובמה עוסקת הכלה.
והאם התחילה ללמוד אצל רבנית ושאר ענינים נדרשים.
אגב, בימים אלו אני עוסק במצוות הכנסת כלה ולמדתי הרבה על שמלות ותזמורות וכו' – אם זה מעשי, יש לי עצות טובות בשבילכם.
להשתמע ובהצלחה
וסימנא טבא