אמונה

חדשות כיפה הרב יוסף אלנקווה 17/10/02 16:52 יא בחשון התשסג

שאלה

שלום וברכה!

אני רוצה לחזור בתשובה!!!!!

איך אני אמור לעשות את זה??

תשובה

שלום שלום לאוהבי תורתך

מרגש מאוד בשבוע של קריאת ימי אברהם אבינו גדול המאמינים שעשה נפשות רבות עם שרה לקדושה ולטהרה ,
לראות את עומק האמת הבוערת בלבבך - בצורה הישירה והפשוטה , רוצה לחזור בתשובה .
מי יתן ולכולנו תהיה אהבת אמת ויראת שמים כמו שיש לך , אשריך .

את החזרה כבר עשית - קבלת עליך עול מלכות שמים , עכשיו יש להעמיק באמונה , ללמוד אמונה למען תהיה שורשית אצלך ולחזק את המצוות במעשה .

הרי אין יהודי שאיננו שומר מצוות , השאלה כמה , אלו , והאם הכוונה או בשגרה .

ואני הרי אינני יודע מאין תבוא ?
מה ידוע לך ומה לא , מה אתה מקיים ומה עדיין לא .

אם בכלל זו דרך חדשה בשבילך , עשה לך רב במקום מגוריך שינחה אותך וילך עמך צעד אחר צעד זה חשוב והכרחי .
רב תומך ומלווה , ואם אינך מכיר , כתוב היכן אתה גר ונחפש לך ביחד.

וכדאי שתשמור שבתות ותתענג מזיו השבת , ותניח תפילין , ועוד כמה ענינים יסודיים .
אך לא אוכל לבאר לפני שאדע היכן אתה מתחיל .

על כן אנא חזור אלי ללא שם , אבל עם פרטים לגבי מקומך הרוח ני ואשתדל בלי נדר להיות לך לעזרה .

תודה לך שחזרת הביתה , אוהבים אותך , כולנו .