איש של רבנו!!

חדשות כיפה הרב ארז משה דורון 25/03/06 23:52 כה באדר התשסו

שאלה

שלום לרב!

אני בן 18 ובערך מגיל 12 אני מכיר את חסידות ברסלב תודות לאחי הגדול..

אני רוצה להיות איש של רבנו..

יש לי כמו לכולם מניעות רבות על ההתבודדות ועל כל מה שקשור לרבנו..

אני מתחבר מאוד לרבנו ואני משתדל ללמוד מהתורה שלו ולקיים אותה..

עם כל זה מה אני צריך לעשות כדי להיות איש אמיתי של רבנו שחי רבנו שנושם רבנו שעובד את הקוידש ברוך הוא דרך רבנו??

חשוב לי מאוד להיות מצבא רבנו..

אודה אם תעזור לי!!

תודה יעקב בן סימון...

תשובה

יעקב יקר,
אשריך שזכית להתקרב לרבינו
בשביל להיות איש של רבינו צריך כמובן ללמוד ספרי רבינו ולהל לקיים את עצותיו.
אני ממליץ לך להיכנס לאתר שלנו ולהתוודע לחומרים שיש בו, ואני מאמין שזה יוסיף לך חיזוק:
www.levhadvarim.com
תוכל גם לתקשר איתי ישירות דרך האתר
בהצלחה רבה,
ארז