איך ללמוד רבי נחמן?

חדשות כיפה הרב ארז משה דורון 11/01/06 21:22 יא בטבת התשסו

שאלה

הנני לומד במכינה קד"צ והולך בדרך רבנו,בכוונתי לעבור לישיבה גבוהה שהולכת בדרכי החסידות אז שאלתי היא איך לסדר לי את היום מבחינת לימוד על מה כדאי להביא את הדגש ואיך לערב את החסידות..קשה לי ללמוד דברים אחרים מלבד תורתו של רבנו מה הינך מציע לעשות??

ישנה עוד שאלה שברצוני לשאול בנוגע לרבנו הקדוש אני משתדל כל יום ללמוד את תורתו הקדושה על מה כדי להביע את הדגש בלימוד תורתו??

אני משתדל ללמוד את תורתו ולהבינה אבל לפעמים אני לומד ואח"כ קשה לי לזכור את מה שלמדתי מה אוכל לעשות???

תודה רבה וסליחה על הטירחה ושנזכה לכל הישועות (נ נח נחמ נחמן מאומן)

תשובה

שניר יקר, אני חושב שתוכל למצוא הרבה מידע והדרכה ללימוד ספרי רבי נחמן בספרי "רוח צפונית" שעוסק בדיוק בנושא הזה. תוכל לקרוא אותו באתר שלנו: www.levhadvarim.com בהצלחה רבה, ארז