אח מופרע

חדשות כיפה צוות ישיבת פתח תקוה 26/02/06 19:57 כח בשבט התשסו

שאלה

יש לי אח קטן כיתה ד'והוא שובב כל היום הוא מציק אבל הוא רק שומע משהו אומר מילה לא יפה או שר שירים לא יפים הוא ישר מתעצבן וצועק לא צנוע ההורים שלי מנסים לשלוט עליו אבל אי אפשר האים יש לך פתרון תודה מראש וישר כח

תשובה

איני יכול לענות תשובה מקצועית לשאלה זו, שיש בה מרכיבים פסיכולוגים נפשיים שאיני בקיא בהם דיו .
יש להפנות שאלה זו לרבנים גדולים וכמובן כמובן לעזרה של פסיכולוגים .
אני יכול להפנותך לרב בני להמן מישיבת הר עציון וליוסי ברנשטיין מפ"ת ששניהם עושים עבודת קודש טובה וחשובה ויכולים לסייע בתחומים אלו .

כל טוב וה' יהיה בעזרכם .