אולפנא..

חדשות כיפה הרב אלישע פיקסלר 18/10/06 11:34 כו בתשרי התשסז

שאלה

שלום

בחצי השנה האחרונה מאוד חזרתי בתשובה...אני עושה שחרית ומנחה קוראת תהילים שומרת שבת..ועושה את כל הברכות...אני לומדת בבצפר חילוני ורציתי לשאול אם יש לי סיכויים להתקבל לתיכון דתי או לאולפנא גם אם לא נולדתי בבית דתי אלא מסורתי?...והאם יש אולפנא שהמחירים שלה לא גבוהים מדי?..כי הורי מסכימים לרשום אותי לאולפנא אך לא במחיר גבוה מדי...

נ.ב אני בת 15

תודה

תשובה

שלום
ראשית יישר כח על כל מה שעשית אני מאחל לך הצלחה בהמשך דרכך. ברור שיש בית ספר שישמח שתלמדי בו, תקבלי ותתרמי לך ולחברותייך. איני יודע מהיכן את ואני לא מכיר את כל בתי הספר ולכן אני מתייחס רק באופן כללי

בברכה
אלישע פיקסלר